Maja Volk – zdravi stilovi života!

 

maja-volk-kotlici-su-u-paklu
KOTLIĆI SU U PAKLU U RAJU NEMA KUVANJA – 500,00 RSD
maja-volk-ziva-hrana
ŽIVA HRANA – 700,00 RSD
maja-volk-sirovi-zivot
SIROVI ŽIVOT – 1000,00 RSD
maja-volk-100-pitanja-100-odgovora
100 PITANJA 100 ODGOVORA – 900,00 RSD
3prirodni-afrodizijaci
PRIRODNI AFRODIZIJACI – 900,00 RSD
dr-robert-s-mendelsohn-ispovesti-medicinskog-jeretika
ISPOVESTI MEDICINSKOG JERETIKA – 900,00 RSD

 

Prof. dr Maja VOLK, univerzitetski profesor, dramaturg, multimedijalna umetnica i poznato medijsko lice, u prošlosti je bila suočena sa takozvanom „neizlečivom bolešću“.

Posle, delimično uspešne operacije najtežeg oblika raka grla odrekla je „poslušnost“ zvaničnoj medicini i prihvatila se lečenja zdravom, sirovom hranom. Koncept korišćenja žive hrane i zdravog života je veoma jednostavan i nije teško prihvatiti ga. Unošenjem živih ćelija u organizam, moguće je podići imunitet do neslućenih granica i na taj način otkloniti opasnost od svake bolesti.

Maja VOLK je danas, kako sama tvrdi, trajno zdrava osoba i nesebično deli svoja iskustva sa svakim ko želi da živi zdravo, srećno i dugovečno.

Ona je obrazovana, autentična i svoja, svestrana profesorka, umetnica, mama, veliki poznavalac zdravih stilova života i lekovitosti ishrane sirovim biljnim namirnicama. Nakon što je pobedila rak, Maja VOLK tvrdi da ne postoje neizlečive bolesti, nego neizlečivi ljudi. Ona živi u skladu sa prirodom. Priroda joj daje sve što joj je neophodno za opstanak, pre svega za njenu ishranu. Nesebično deli svoje znanje i ukazuje na greške koje je i sama pravila u pređašnjem životu, kada je previsoku cenu svojih ambicija i loših navika platila svojim zdravljem.

MV

Nova POETIKA – Argus Books&Magazines je ekskluzivni izdavač i distributer knjiga Maje VOLK. Za Vaše knjižare, markete ili prodavnice zdrave hrane, kod nas možete poručiti svih šest Majinih knjiga o zdravoj ishrani po najpovoljnijim uslovima


Telefon: 061/7206269

Za avansno plaćanje na knjižarske cene odobravamo rabat od 50%

Za plaćanje u roku od 30 dana na knjižarske cene odobravamo rabat od 40%.

NP-ABM

Preuzmite PDF katalog sa našom ponudom i cenama.

preuzmite