logo-argus-braonArgus Books&Magazines produžava tradiciju i raspisuje konkurs za najbolju knjigu u našem izdanju, objavljenu između dva sajma knjiga u Beogradu. Sva izdanja objavljena pod etiketom Argus Books&Magazines, od 01.11.2018. do 01.09.2019. imaju pravo konkurisati, Dela objavljena na jezicima našeg govornog područja (srpski, hrvatski, bošnjački…), pisana latiničnim ili ćiriličnim pismom. Dela kojima se konkuriše nisu žanrovski ograničena. Rukopis slati u jednom word dokumunetu, uz napomenu OBJAVITE SVOJU KNJIGU na adresu argusbooksmagazines@gmail.com sa obaveznom biografijom i bibliografijom autora.

Redakcija Argus Books&Magazines će rezultate konkursa objaviti 30.09.2019, a Autor nagrađenog izdanja dobiće pravo na objavljivanje svoje naredne knjige, pod etiketom Argus Books&Magazines. Autor nagrađenog Dela stiče pravo objavljivanja sledeće knjige bez ikakvog učešća u troškovima izdanja. Nagrađeno izdanje će biti predstavljeno na predstojećem sajmu knjiga u Beogradu, kao i na svečanoj promociji u promotivnom prostoru Argus Books&Magazines u centru Beograda.

Napomena:

Konkurs je raspisan isključivo za Autore Argus Books&Magazines koji su objavili (ili će objaviti) svoju knjigu u izdavačkoj kući Argus Books&Magazines. Sva Dela objavljena pod našom etiketom automatski učestvuju na konkursu, a prvonagrađena knjiga će biti promovisana na našem sajtu, stranicama i portallima na kojima smo prisutni. Prodaja knjige će biti organizovana putem naručivanja preko naše online Argus knjižare, u našoj knjižari Znak Sagite kao i putem zvanične distribucije. Izdanja objavljena u drugoj izdavačkoj kući nemaju pravo učešća.

ISPOVEST GOSPOĐICE KOVALSKI
ISPOVEST GOSPOĐICE KOVALSKI

Prvonagrađena knjiga na konkursu za najbolju knjigu 2017/2018, u konkurenciji od dvadesetak naših izdanja, je izvanredan roman ISPOVEST GOSPOĐICE KOVALSKI, Kodjoa Vangorskog.

Kao što je prva knjiga „Afričke Trilogije“, ANĐELČE NENSI, pružila bolno-duhovit opis života afričke sirotinje – tako druga knjiga, ISPOVEST GOSPOĐICE KOVALSKI, rasvetljava međunarodne intrige koje dovode do etničkih sukoba, kao i tajne dogovore kojim se ti sukobi okončavaju.

 

OBJAVITE SVOJU KNJIGU