Knjižara Nova POETIKA u Domu Sindikata imala je danas gosta – našeg autora Aleksandra Lambrosa, koji se družio sa čitaocima i potpisivao svoje knjige objavljene pod etiketom Nova POETIKA – Argus Books&Magazines. Posetioci su mogli da kupe BOG SE NIKAD NE SMEJE, zapis oi ateističkom autovanju, knjigu koja je već izašla u drugom tiražu, kao i nove knjige M (Madonna), luksuzna monografija pop dive i VORHOLOV KOD I DRUGE MISTERIJE POPA, hardcore bajke pisane kao erotsko-satirični osvrt autora na aktuelne političke i društvene prilike danas u svetu.

Praksa druženja autora sa svojim čitaocima u knjižari Nova POETIKA nastaviće se i narednih dana, tako da uskoro možete očekivati Maju Volk, Marka Brakovića, Bratislava Rosandića, Željka Vojinovića i mnoge druge.

Knjižara Nova POETIKA je nova knjižara koja je otvorena tokom novembra u Domu Sindikata, u okviru Centra urbane kulture Imago, u Dečanskoj 14. Ima specifično radno vreme (od utorka do subote 19h-23h). U njoj možete kupiti sva izdanja naše izdavačke kuće sa popustom od 20%, ali i izdanja mnogih drugih izdavača. Takođe, u ponudi ima i stripove. Uskoro, ovde ćete moći kupiti muzička i filmska izdanja (DVD, CD i LP) iz uvoza.

ALpotp