EKSKLUZIVNO !!!

U subotu, 13. februara 2016. u knjižari Nova POETIKA, Milorad Novaković, autor romana DILKAN BRE! i GLAMOČKO GLUVO, objavljenih u kući Nova POETIKA – Argus Books&Magazines, svakom posetiocu poklanja jedan od dva svoja romana.

Jedinstvena prilika za druženje sa autorom i Novom POETIKOM, u našoj novootvorenoj knjižari.

Jedinstvena prilika da dobijete knjigu na poklon, sa potpisom autora.

Dođite u subotu na druženje sa autorom i Novom POETIKOM, upoznajte se sa pomenutim romanima i bogatim stvaralaštvom Milorada Novakovića. Uzmite jednu knjigu na poklon, kupite još koju (ako imate malo para) i provedite veče sa nama.

Centar Urbane Kulture IMAGO, u srcu Beograda, osim naše knjižare poseduje i klub sa veeelikim šankom, tako da se druženje, na kraju, može i “pokvasiti”.

Dobro nam došli, u subotu, u pola osam!!!

knj-na-pok

Milorad Novaković je napisao: Objašnjenje Tina (pozorišni komad), Jadi s Prelivom (pozorišni komad), Kuća na dva brda (pozorišni komad), Nenamerno i naporno osvajanje samoće u 26 slika (scenario za igrani film), Y (roman), Agencija (roman), Rastajanje (roman), Menjanje prošlosti (roman), Glamočko gluvo (roman), Dilkan bre! (roman), Zli starac Stefa i Vasilisa prekrasna (roman), Staljin, u ime oca (roman), Oglašeni (roman),…

Nagrađivan je za poeziju, kratku prozu, dramu i filmski scenario.

Romani GLAMOČKO GLUVO i DILKAN BRE! (izdavač Nova poetika – Argus Books&Magazines, 2015.g.), pisani su na nov i drugačiji način od uobičajenog. Junaci romana kroz monolog i dijalog grade roman a klasična naracija svedena je na najmanju meru. Čitaoci su aktivni učesnici, „ulaze“ u roman, učestvuju u stvaranju, nema distance između čitaoca i priče, čitaoca i događanja, čitaoca i junaka romana.