ŠEJTANOVE SENKE
ŠEJTANOVE SENKE

Peta knjiga iz serijala “Oni su ovde sa nama” pod nazivom “Šejtanove senke” ulazi u finalnu fazu i odigrava se trideset godina po dolasku Juniora u Dar Al Džihad – 2077. godine.
Veći deo Evrope je pod vladavinom islamista. Balkan je sastavni deo Turske imperije, a južni deo Evrope se ujedinio pod nazivom Zapadni kalifat. Nasuprot ove dve velesile stoje Rusko carstvo i Tevtonska unija.
Teška vremena za hrišćane u muslimanskim zemljama nastaju po objavljivanju džihada posle upada Tevtonske unije u Kalifat, na šta su hrišćanske zemlje odgovorile pozivom u krstaški rat.
U tom i takvom svetu ponovo se sreću Ana i Aleksa, u ko zna kojoj svojoj reinkarnaciji i pokušavaju da se izbore za bolji i pravedniji svet. Jedino rešenje je upotrebiti Juniorov izum: prostorno vremenski adapter u vlasništvu proklete Kvark korporacije.
Međutim to uopšte nije jednostavno.
Njih dvoje se moraju probiti kroz mnoge prepreke i sukobiti se sa najmoćnijim protivnicima sa kojima su se ikada sreli. Hoće li uspeti u svojim namerama saznajte u napetom trileru “Šejtanove senke”, po kome se motaju mnogi likovi iz prethodnih delova ovog čudesnog serijala.

Pročitajte knjige iz serijala:

Kuća obrasla bršljanom

Veštičje ludilo

Sam, ispod šljive

Dan posle kraja